thumbnail of biohazard_asperger_65d10d369606ee364a9ae06a.jpg
thumbnail of biohazard_asperger_65d10d369606ee364a9ae06a.jpg
biohazard_asperger_65... jpg
(56.44 KB, 775x429)
Den mentalsjuka och vidriga jävla pissråttan som inbillar sig att han är en räv - Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren 750218 3614 gick och pluggade på T4 Vux i Hässleholm för några år sedan, detta var en biologisk och sanitär livsfara för oss alla på skolan!
 

”RUNKEN” är besatt av en Aspergerdemon och är rakt igenom Satanisk och ond, han vägrar låta kristna präster utföra exorcism på honom för att göra honom fri från den mycket farliga och ondskefulla Aspergerdemonen!

”RUNKEN” är också ett tidelagsutövande och stinkande fetto och en pervers pälsbög och hednisk shintofreak som dyrkar rävdemonen Inari och den fornnordiska Fenrisulven, dessutom en totalt verklighetsstörd jävla djurrättsterrorist som tycker att vargar ska få leva och "RUNKEN" blir förbannad på hedrliga och modiga jägare som inte tycker det, för att de fattar att människor är mer värda än mindervärdiga och dumma jävla djur och att furrykulten är en pervers och ondskfull sekt, att allt den står för är overkligt och ondskefullt och hednsikt skit och inget vettigt att bygga upp sitt liv kring!

Vilket Lars Ohlsson och flera andra har försökt banka in i “RUNKEN,s“ sjuka jävla ruttna kålrot till Aspergerhjärna!

Faktum att efter att ”RUNKEN” befunnit sig i skolan så var hela skolan en farlig biohazard zon!

- Kontaminerad med autism/asperger och råttpiss och pälsbögeri!😫

Skolan fick stängas och en speciell saneringesstyrka i typ rymddräkter fick riva ut all inredning och alla föremål från skolan och bränna dem i en 30 000 graders het plasmaugn och de fick spola skolbyggnaden så väl utvändigt som invändigt med vigvatten från högtryckstvättar!

Biskopar från Vatikanen fick åka från Rom till Hässleholm och under 7 månaders tid gå runt i skolbyggnaden med kors och läsa verser ur Bibeln 24/7 för att driva ut de demoniska krafterna från skolbyggnaden efter att ”RUNKEN” hade befunnit sig i skolans lokaler för att han i sin dumma enfald tror att han kan läsa och förstå saker!

Detta kostade Hässleholms kommun uppåt en miljard kronor, på grund av att ”RUNKEN” är en hårdkärnepälsbög och shintohedning som är besatt av en Aspergerdemon - som i sin totala dumhet och enfald tror att han kan lära sig och förstå de mest elementära sakerna som ords betydelse och lära sig det Engelska språket!