thumbnail of aspergerdemon_6566396be087c3655486fadb.jpg
thumbnail of aspergerdemon_6566396be087c3655486fadb.jpg
aspergerdemon_6566396... jpg
(625.84 KB, 981x1000)
NÄR ASPERGERDEMONEN TALAR FÅR LARS OHLSSON DAMP!

Mikael Westergren f.d. Rutger "RUNKEN" Widell!
 
Personnummer: 750218 3614
 
Telefonnummer: 0451 160 50

- En sinnessjuk man som tror att han är en räv istället för en människa, när hederligt folk runt honom försökt få honom att bli normal och sluta vara en fucking furfag med asperger, så blir Runken helt galen och gör helt sjuka grejer!

En vuxen man som är ett vuxet problembarn, autism på alla nivåer och dessutom är han en furry som tar furry på alldeles för stort allvar!

Backagådstöffen och det förvuxna CP-barnet som gömmer sig bakom LSS och autismdiagnoser!

En stor fet och totalt misslyckad idiot som ser ut och beter sig som en efterbliven och psykotisk flodhäst och behöver personlig assistans för minsta sociala prestation och för sin intimhygien för att han är så jävla fet att han inte når själv!

Han är för fan 48 år och lever i fantasins värld och leker som en glött där han är en räv vid namn "Smirre Kirax" - som är yrkesmilitär och stridspilot!

Lever sig helt in i krigsspel och sciene fiction! Glorifierar grupper som Foxtrot, Hell,s Angels, Black Kobra och Wolfpack! Gillar allt som har med modern krigföring att göra! Leker krigslekar där han är prickskytt eller stridspilot i egenskap av en räv vid namn Smirre Kirax!

Avgudadyrkare som vänt kristendomen ryggen och åkte till Japan och blev shintoist!

Dyrkar den Japanska Rävkamin Inari och den fornnordiska Fenrisulven!

Ekoterrorist och vargfanatiker som vill skjuta jägare för att värna om de vilda djuren!

Aldrig haft ett riktigt arbete och besitter kunskaperna hos en 10åring!

Faktum är att han är 49 år och behöver personliga assistenter runt sig för att klara minsta sociala prestation!

Anteckningar som Smirres skatteavlönade tröstare och rövtorkare - har skrivit och "RUNKEN,s" sinnessjuka bokajävel om sitt autistiska och helt efterblivna och psyksjuka childmanliv som furrybög och missantropisk djurrättsjihadist och extremistisk furrytaliban - som någon vänlig själ har kommit över och publicerat för Världen  - helt i demokratins och yttrandefrihetens namn!😉

https://www.slideshare.net/Tomas830952/smirres-dampandepdf

https://anonym.vulkanmedia.se/front-matter/mitt-liv-som-mobbad-rav/

Att den autistiska och smällfeta och extremt barnsliga pajasen till pälsbög och även att han är en totalt IQ-befriad shinto-hednisk zoofil som inte inser faran och inte inser att han inte är en räv utan en människa!

Han inser inte trots asperrgerdemonutdrivning och exorcism och evangelisk uppfostran och disciplinerad skolgång på Norrängsskolan, så förstår han inte hur ont och fel furry är som han håller på med!

Att han istället för att lyssna på förståndiga människor som Lars Ohlsson med flera, anständiga människor som förstår kristendom och människovärde samt förstår hur onda och farliga vargar och andra fula och smutsiga djur är!

Istället ska pälsbögen Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren gå sin egen väg och vara rebell för idioternas "djurrätts-kalifat" med "Sveapäls och kompani" i främsta ledet av "autistisk idioti" och den autistiska och illaluktande och smällfeta zoofil-bögen gömmer sig bakom sin påhittade aspergerdiagnos och bygger upp sitt patetiska och overkliga childman-liv kring furryplattformar och krigsspel och att endast ha ett socialt umgänge i ”andra livet” med andra pälsbögar som är lika sjuka i huvudet som Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren!

Detta då med stöd av de folkförrädare och sionistiska vänstervridna ferkalieätande och haschrökande och new age flummande veganhippies till Satans bolsjeviker på Tindra AB som är hans personliga tröstare och snytare och rövtorkare - som avlönas med det hårt arbetande patriotiska och kristet vita svenska folkets skattepengar!

Detta är åt helvete så fel något kan någonsin vara!😭