thumbnail of jesus_soker_65c52a8e9606ee7d600e7f21.jpg
thumbnail of jesus_soker_65c52a8e9606ee7d600e7f21.jpg
jesus_soker_65c52a8e9... jpg
(51.01 KB, 750x345)
Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren 750218 3614, en smällfet aspie som är så sjuk i huvudet att han tror att han är en räv och inte en människa!
 
Han intagen på dårhuset Backagården i Finja!
 
Imbecill och efterbliven idiotjävel till Backagårdstöffe och rasförrädare mot mänskligheten!
 
Besatt av en ondskefull och farlig Aspergerdemon!
 
En Satans agent och soldat åt Besten 666!
 
"RUNKEN! borde verkligen flytta upp till Knutby och gå med i Filadelfiaförsamlingen där, att han då följer Jesus och lämnar allt detta overkliga och perversa skit som han håller på med idag, pälsbögeriet och vargkramandet!

 

Att han låter Kristibrud Åsa Waldau göra en exorcism och driva Aspergerdemonen ur honom, så att han blir en sund och vettig samhällsmedborgare med kristna och sunda värderingar!

Lär sig att förstå människovärde och att människorna är överlägsna smutsiga och mindervärdiga fula och dumma djur!

Djur är som sagt fula och dumma i huvudet! Djur kan inte tänka och inte resonera och inte känna!

Därför är det en mänsklig rättighet att förnedra och plåga och döda de fula och dumma och mindervärdiga och äckliga djuren!

Välkommen ut i verkligheten din trångsynta och furryinsyltade och verklighetsfrånvända jävla CP-skadade idiotjävel till smällfet och tidleagsutövnade autistkossa som gömmer dig bakom din autism för att vägra bli vuxen och gömmer dig bakom efterblivna och verklighetesfrånvända sinnessjuka fantasier om att du är en räv som är militär och stridspilot!

Inse att du är en människa och skapt till Guds avbild så lägg av med ditt Sataniska och sinnessjuka och vidrfiga furryskit och skaffa ett arbete och sluta leva som en jävla parasit på oss som arbetar och betalar skatt!

Skaffa dig ett arbete så får du respekt från omgivningen!

Lars Ohlsson ville bara hjälpa dig att bli normal och vuxen, att du skulle få ett arbete och bli självständig och klippa navelsträngen med din curlande och överbeskyddande och juggeälskande sjöka till morsa - men det vägrar du att inse din jävla CP-skadade pajas till furrysvin!