thumbnail of scabyaspieratt_65bbc47addf2b310dc91df6d.jpg
thumbnail of scabyaspieratt_65bbc47addf2b310dc91df6d.jpg
scabyaspieratt_65bbc4... jpg
(43.65 KB, 694x450)
Aspies/autister är inte människor - utan de är vidriga jävla råttor!

Vi stödjer fri abort därför att vi hatar aspies/autsister och vi anser att dom har inget xistensberättigande över huvudtaget!

Vi anser att dom är mindervärdiga då deras sjuka hjärnor inte fungerar!

Vi hatar när vi ser dom på stan och sparkar ner dem och spottar på dem!

Hade vi haft vapen så hade vi avlivat dem med nackskott som de mindervärdiga pissråttor de är!

Aspies och autister är en börda för samhällets alla funktioner för att dom försörjer sig på bidragsfusk, dom vägrar att arbeta för att dom anser sig att ha rätt att leva kvar i evig barndom och att leka sig igenom livet!

Aspies/autister är jävla parasiter som gömmer sig bakom sina låtsasdiagnoser för att dom vill leva som parasiter på oss andra som arbetar och betalar skatt!

Vi tycker på att man borde öppna gaskammaren igen, den som ligger i Auschwitz och gasa ihjäl dessa vidriga och arbetsvägrande samhällsparasiter och göra hundmat av dem!

Precis som negrar och muslimer och judar så luktar dom skit och beter sig som jävla mindervärdiga och smutsiga djur!

Vi står upp för att vita och ariska människor är högre stående än smutsiga och mindervärdiga djur och vet hur sjukt och fel det är med furry och djurrättsaktivism!

Vi hatar furrys och djurrättsaktivister enormt mycket!

Vi anser att dom är rasförrädare mot mänskligheten och om dom vill vara mindervärdiga och smutsiga djur eller är för djurens rättigheter - så är dom ett hot mot hela mänskligheten och att dom har inget existensberättigande över huvudtaget!

Vill de vara djur så ska dom dö som djur också! – Precis som vår mästare Lars Ohlsson har sagt!

Vi hatar också fetton, vi anser att lönnfeta personer inte är människor, utan att dom är grisar och vi anser att dom ska skickas till Scan för att slaktas!

Vi anser också att negrar, judar och muslimer inte är människor utan att de är mindervärdiga och smutsiga djur precis som furrys och djurrättsaktivister och jävla skitätande veganer!

Vi ska sätta dom i bur och behandla dom som mindervärdiga djur, för det är precis vad de är!

Med gevär i våra händer ska vi förkorta skadedjurens patetiska furryliv och förpassa dem till Helvetet där de kan ”yiffa” med varandra!

Vi anser att jävla veganer ska ha en hagelsvärm i ansiktet så att deras morsor och farsor endast känner igen dem på kalsongstorleken!

I Finja bor ett aspergersjukt jävla fläskberg och tillika ett djurknullande aidsoffer som tror att han är en räv!

Alla måste känna till den lönnfeta och aspergersjuka pälsbögen Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren 750218 3614 och hur mycket vi hatar honom och hur mycket vi hatar pälsbögar/djurrättsaktivister/veganer/aspies/autister/bidragsfuskare och andra sataniska rasförrädare mot mänskligheten!

Starta telefonterror mot ”RUNKEN!”
”RUNKEN,s” telefonnummer: 0451 16050

Vi upplyser också andra om den lönnfeta och aspergersjuka pälsbögen Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren!

https://www.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g21-05188-d4.

https://www.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g9-00930-76

https://www.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g21-06525-17

Vi har väldigt kul åt att starta näthatsdrev mot ”RUNKEN” för att han är så dum och sjuk i huvudet som vägrar inse att han är en människa och inte en räv och att furrykulten är ondskefull och overklig och efterbliven!

Att furrykulten är inget man ska vara en del av om man vill ha den minsta respekt av omgivningen!