thumbnail of jack_6553c04fe087c34a1ea47fdf.jpg
thumbnail of jack_6553c04fe087c34a1ea47fdf.jpg
jack_6553c04fe087c34a... jpg
(70.33 KB, 701x673)
"RUNKEN" styrs av sin aspergerdemon och avguden Inari som leder in "RUNKEN" på furry och allt annat overkligt och dumt skit!

Till råge på allt att "RUNKEN" skulle utmärka sig med att vara vegan och vara för jävla fula och dumma och mindervärdiga djurs rättigheter, fast Lars Ohlsson och Rune Nilsson försökte få honom på bättre tankar, så jävlar skulle "RUNKEN" vara rebell och Rambofjant och mörda sina lärare och bränna ner skolan!
 
Redan som efterbliven och lönnfet bonnapåg i Gumlösa så brukade ju "RUNKEN" leka mycket med negern John Yasuja och då efterblivna krigslekar om starwars och alverna osv.
 
Fast att vuxna och förståndiga män, inte minst "RUNKENS" morbor sa åt "RUNKEN" att han är en vit och fin svensk pojke som inte ska vara med en neger!
 
Att det är opassande och fel.
 
"RUNKENS" daltande och psyksjuka morsa Ruth Elisabeth Westergren tyckte att "RUNKEN" skulle få ha vilka kompsiar han ville och det var då dagliga krigslekar tillsammans med negern John Yasuja och att "RUNKEN" grovhångalde med sin loppbitna och folkilskna byracka Jack som "RUNKEN" ansåg var "RUNKENS" bror och insåg inte att Jack var en ful och smutsig hundjävel!
 
Han vägrade inse att Jack var en ouppfostrad, folkilsken och smutisg byracka som var dessutom var farlig!
 
Tomas Meijer gjode helt rätt som dödade det jävla hundkräket som hade kunnat bli farlig även för "RUNKEN" och hans psyksjuka morsa och för alla i Gumlösa med omnejd! 
 
Dessutom hade Jack epilepsi och det gjorde Jack agressiv och farlig!
 
Men det fattade inte varken "RUNKEN" eller hans psykiskt efterblivna luder till morsa!