thumbnail of neuroleptika_65c51bf99606ee55b3b8b91d.jpg
thumbnail of neuroleptika_65c51bf99606ee55b3b8b91d.jpg
neuroleptika_65c51bf9... jpg
(42.59 KB, 1000x561)
Två föräldrar som har aspergerstörning och dessutom är pälsare har gripits efter att en treårig flicka i Hässleholm fått i sig narkotikaklassade preparat av den mycket farliga drogen ”HALDOL” - som hjärnskrynklaren, hallicken och knarklangaren Sixten Arozenius försett dem med, skriver Torra Skåne.
 

Under onsdagen kom flickan in till sjukhus tillsammans med sina föräldrar, som båda är i 30-årsåldern och lider av så väl asperger som extrem fetma, den extrema fettman gör att de är dåliga på att hålla ordning på sin flicka som lider av grav damp. Läkarna misstänkte att hon blivit förgiftad.

Enligt åklagaren Assar Nilsson visar den initiala bedömningen att hon fått i sig den mycket farliga drogen ”HALDOL” som varit fullt tillgänglig i föräldrarnas lägenhet.

Till saken hör också att föräldrarna är pälsare och ofta har djurdräkter på sig, vilket avsevärt försämrar flickans kontakt med föräldrarna och flickans sociala utveckling.

Att andra pälsare uppehåller sig i lägenheten och att dessa har homosexuella aktiviteter och tar narkotika så att flickan ser det och att det finns lättåtkomligt både Heroinkanyler och skjutvapen samt ammunition i lägenheten är ytterst olämpligt och farligt.

Flickans föräldrar greps på sjukhuset och misstänks nu för grov misshandel, alternativt grovt vållande till kroppsskada och försummelse av flickans utveckling.

Polisen utreder nu om flickan fått i sig drogen ”HALDOL” av misstag.

Flickan mår efter omständigheterna bra efter intensivvård och magpumpning, enligt åklagaren Assar Nilsson.

Hon har tagits om hand av LUV via socialtjänsten i Hässleholm och har kunnat lämna sjukhuset.

Att flickans båda föräldrar är pälsare är ytterst skadligt för flickans utveckling säger åklagare Assar Nilsson.