thumbnail of mqdefault_661d30f3e087c33aabb9322c.jpg
thumbnail of mqdefault_661d30f3e087c33aabb9322c.jpg
mqdefault_661d30f3e08... jpg
(7.59 KB, 320x180)
Mikael Alfred Rutger ”RUNKEN” Westergren 750218 3614 alias ”Smirre Kirax / Snorre Krax” som är en rikskänd pälsbög och djurrättsterrorist som i sin sinnessjukdom och sitt människohat sätter smutsiga och mindervärdiga pestdjur som rävar och vargar och lodjur över människorna, dyrkar hedniska djurgudar och i sin totala idioti av asperger anser att han själv är en räv och inte en människa!
 

Han hade en assistent på Hand i hand som hete Conny Johannesson, en förståndig man som ville att Mikael skulle återvända till Filadelfia och lämna den destruktiva och farliga och ondskefulla och perversa sekten ”Furry” för att Conny Johannesson följde evangelium och insåg hur fel och ondskefull furrysekten är!

Mikael bröt kontakten med Conny Johannesson och lämnade Hand i hand, vilka bara ville Mikael väl och att han skulle leva som en sund kristen och ta avstånd från det sjukligt perversa och hedniska som furry faktiskt är!

Dock var aspergerdemonen i Mikael stark och Mikael iförd en rävdräkt kidnappade Conny Johannessons då treåriga son Liam och tog med Liam till en kyrka, där band Mikael fast Liam naken på altaret och våldtog lilla Liam hårt och skoningslöst både analt och oralt samtidigt som Mikael mässade Satansverser, sedan ska Mikael halsen av Liam och med Liams blod på sina rävtassar så smetade Mikael Satanstecken och 666 på flera ställen i kyrkan!

Conny Johannesson och prästen kom till kyrkan för att stoppa Mikael och sätta in honom på mentalsjukhus där aspergersjuka idioter som tror att de är djur ska vara och inte ute i samhället!

I Sidney så har det hänt en tragisk sak när man då låter aspergersjuka personer som tror att de är djur gå lösa i samhället och att de även har tillträde till kyrkorna!   

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/eMWGKl/biskop-knivhuggen-i-kyrka-flera-skadade

När Conny Johannesson och prästen kom till kyrkan så drar Mikael fram ett M16 gevär och skjuter ihjäl både Conny Johannesson och prästen, Mikael sliter sedan byxorna av så väl Conny Johannesson som prästen, varpå Mikael tar en saxofon från kyrkans musikrum och stoppar saxofonen i Conny Johanessons anus och Mikael tar också krucifixet i kyrkan och stoppar det i prästens anus!

Sedan häller Mikael ut bensin i kyrkan och sätter kyrkan i brand, varpå Mikael springer upp på en kulle utanför kyrkan och ylar som en varg och ropar ”HELL FENRISULVEN!”

Ja, så här hemska och vidriga är pälsbögarna och i synnerhet om de har aspergers syndrom!