thumbnail of zabu_66196e76e087c337d9580b74.jpg
thumbnail of zabu_66196e76e087c337d9580b74.jpg
zabu_66196e76e087c337... jpg
(8.63 KB, 225x225)
Mikael Westergren följer en sinnessjuk neger i U.S.A som anser att han är just en sergal vid namn ”Zabu!”

Sergaler är ju kända för att vara väldigt grymma betsar som våldtar allt och alla! Men klart att Mikael Westergren alias Smirre Räv beundrar sergaler som den perversa pedofil han är som tillsammans med andra pälsare kidnappade, våldtog och ritualmördade Conny Johannessons lilla treåriga grabb som ett offer till rävdemonen Inari!

Att en neger väljer just sergal som sin pälskaraktär sker ju sig rätt naturligt med hurdan negern är till sin natur!

Under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv!

Så har det hållit på under årtusendena utan att något evolutionärt tryck i form av miljöfaktorer har tvingat negern att utvecklas i en annan riktning!

I första hand handlar det om de mycket mörka - "blånegern" från söder om Sahara, en mycket mörk och ondskefull och farlig neger - vilken negerras som Zabu ser ut att tillhöra som till sin natur från ena stunden till den andra är som en korsning mellan ett oansvarigt, glatt och sorglöst barn, nån slags sävlig skogsapa och en impulsiv, grym och bestialisk djävul! Helt i stil med hur sergaler är och beter sig!

Jag finner det ytterst olämpligt med Mikaels avgudadyrkan och bejakande av furry och sergaler i synnerhet! Att det är stort tjänstefel av Tindra AB och hans nuvarande assistenter att tillåta detta ondskefulla och sataniska och farliga och perversa som furrykulten faktiskt är och står för!