Tisdag den 18 september 2012 Alfonso

Smirres Huvudvärken släpper inte honom samt har han pratat hela dagen om Sveafurr plågoandar, samt försökte han få bekräftelse om sin väslut, att inte vara på dessa sajter som är jobbiga för honom rekommendation från vener och mamma + assistenterna, men det känns tuff för honom. Smirre säger att hösten bruka påverka hans psyke negativ, med ångers och så. Han var trots alt lugnt och sansad utan några våldsamma utbrott .

Smirre pratar litet mer öppet med sina skolkamarter men han är fortfarande litet osäker för att prata med när det är för många människor runt om kring men der är hell omvända situation ner det är en klass grupp under pågående lektion.

Måndag den 20 augusti 2012 Alfonso

 En ny dag i skolan S gjorde sina uppgifter utan stora svårigheter, Han har konverserat med en andra kursdeltagare en flicka som var trevligt och bjöd på kakor och te S utväxlade konversation med henne och satt vid i samma bord under frukosten.

torsdag den 16 augusti 2012 Alfonso

Smirre var i skolan och Kl.10:30  började skolan med svenska lärare, repetition av introduktion plus en hel del om hur studiesystemet fungerade för med kort och pärmar. Info om det finns i Mikaels pärm. Sv. lärare var mycket hjälpsam och tillmötesgående gentemot S. Han fick idag sv. bock och kvitterade den lycka så med engelska bocken. Eftermiddag blev det engelska nivå 2 så lärare blev manligt Ulf Kullberg, Info om studier plus presentation av lärare och kursdeltagarna. S var mycket lugnt och sansad Han presenterade sig till hela klasen utan bekymmer. I det hela var det mycket bra gjord av S.   

tisdag den 7 augusti 2012 Alfonso

Alla uppe i stuga men ner man kom in på dagens aktiviteter ville S gå och vila sig efter frukos jag frågade om han kom i håg hur det skulle vara dom här dagar innan skollan börjar. S blev arg och kastade glas och en stol som gick sönder Olle som var fortfarande här, kromade S för att lugna ner Honom . Efter en stund när S lugna sig, pratade vi genom om det som hade händ Olle, S och jag Olle förklarade för S att han skall ej slå saker sönder när man är arg, och so vidare Smirre ursäktade sig och vi fick en stor kram. Samt passade jag på at förklara för S att han skall kunna prata med mig om allt och han skal inte tveka om det och det viste han. Han fik villa sig en kvart. Efter kvarten blev det film. S. vill inte göra något idag han seger att han behöver vila sig till imorgon so han är utvilad ner han skal tenta i skolan. Jag försänkte enda att locka honom att göra något som er praktisk och nytig för deras hem. Detta är mer för att han skal inrikta sig på andra saker och att ha kropp och psyke upptaget med annat en sin ångers.   Under promenaden pratades vi om dagen händelser och S var mycket centrerade i sina slutsatser och jag anser att han lyssnade och fick intryck av det som Olle och jag pratade med honom, samt S mode bra och pratade fri och lättad utan att känna sig besvärad.