Söndag 12-08-05 Alfonso

I min ankomst satt Elisabet och Smirre vid bordet och planerade dagen, Smirre var mycket upprör, Enligt hans utsagor uppbrotten var att skollans tid närmasig och han funderar mycket om hur det skall gå? vad skall andra tänka om honom? etc. Men hans set att reagera är som alltid har varit tidigare, med att hotta at han skall ställa med stor orreda med kniv eller med pock ge sig på passerande billar etc. etc.  Han fik besked att dessa motivera är om inte hel är devis inte korrekt eller aktuell. Att människor som studera på komvux är vuxna människor som inte läger tid till andra saker en at studera och har inte rad att slösa tid och pengar på att trakassera en andra elev eller person. Vi kom överens att Smirre fik sova middag en timme och se hur hans synes stämningar är då. Ha vaknade med mycket gott humor men fortfarande litet oroat. Smirre mode bra resten av dagen och han kom inte på några negativa tankar.

Onsdags 12-08-01 Alfonso

Idag var vi på Militär musset och Smirres hade inga problem med att uppföra sig. Igen att anmärka. Smirre är som Smirre är litet osäker om han skulle känna sig ensam eller utan att ha städ, men med assistenter känner sig självsäker och stark. Vi gick förbi Sivo och Smirres var inte rädd als. Stark!

Måndags 12-07-07 Alfonso

Smirre har varit på Skånes djurpark Smirre köpte sin entré själv och lika då mer fika han var göte duktig. Under tiden kollade vi på människor och Mikael skulle läsa av deras set att röra sig och försöka förstå deras syne stämningar. Periodisktvist tappade han det vuxna utförande och utförde sig som ett barn och läkte i fantasi på lassas krig och sprängde i luften saker, utan att tänka på sin omgivning, men han kom tillvaka efter assistenten påpekande. För övrigt var Mikael mycket duktig.

Onsdag 12-06-13 Alfonso

Smirre var på utflykt Smirre var mycket social och träblygt, inga tabbar i konversationen med värden och värdinnan. Elisabet och jag pratade och analyserade utflykten och kom till samma deduktion. Smirre nämnde inte ordet furrisar. Han berättade om resan till Japan och var koncis hall sig till ämne utan att fördjupa sig i ämne eller i dem inbladade personer. Mycket bra!