Idag hade Jonas en lång föreläsning för Smirre om hur dåligt han tyckte Smirre lever, jag gick sista rundan med en av hundarna, medan Smirre satt i köket och torkade så jag hörde inte allt från början.

Det jag hörde var i alla fall KATASTROF!! 

Hur i helvete kan en människa vara så inskränkt och okunnig, helt utan takt, ton eller hyfs? Jonas idiotförklarade med sitt tyckande helt Smirre och hans livsstil. Jonas tyckte att boendet i N-Sandby är idiotiskt, Furryvärlden är dum, osann och skadlig, Smirre skulle flytta till ett gruppboende, riktiga vänner kan man inte ha på nätet endast i verkligheten. Han ifrågasatte om Smirres vänner verkligen var de de utgavs sig att vara, det gick ju inte att kolla. Det ena dumma inlägget efter det andra, allt sagt på det sista sätt man talar till en kille med Smirres Funktionsnedsättning. Jag la mig inte i samtalet för att inte riskera en konflikt, Elisabeth sa senare att tidigare hade någon Ass dämpat Jonas, eftersom det inte var första gången det hände. Nästa gång det händer måste vi dämpa honom, säga ifrån eller på annat sätt avstyra diskussionen, Smirre mår dåligt av Jonas sätt att prata.  Smirre återkommer flera gånger under kvällen till händelsen.

Ja, det här med freestylen tycker jag vi ska ta bort i alla fall på hundpromenaderna. Jag hann inte läsa här imorse o han hade freestyle så jag tänkte jag får se hur detta funkar. Men precis som Peter skriver blir han mkt okoncentrerad och hörde inte bilarna o inte när jag kallade på honom. Han verkar inte tro vi att vi informerar varandra för när jag sa precis som Peter, att det är inte bra när du går med hundar, verkade han helt oförstående och tyckte att bilarna tutar väl om jag inte flyttar mig och jag går alltid intill kanten, han försökte med allt. Jag sa klart till honom att han INTE får lyssna på musik då han går med hundarna, men när han städar.

Smirre lyssnar inte på musik under promenad, det var olämpligt för säkerheten och kontrollen över hundarna, det har Camilla sagt, sa han. Bra!

På Rävninge idag har Smirre sjungit en massa elaka sånger som: sätt Norrängsskolan i brand, någon sång om droger, stomi bögen. Jag har fått säga till honom flera ggr om det idag. Han säger då att ja, men han vad han nu heter kallar mig dumma saker då kan jag sjunga stomi bögen om honom. Nej det ska du inte, då är du lika elak ju. Det är INTE ok att sjunga dessa sånger. Sjöng även den här om Norrängsskolan här hemma då han satt på toaletten. Han fick en tillsägelse då igen, han såg att jag satt här och skrev och blev lite orolig att jag skulle skriva det här, jag kommenterade inte det. Lekte även krig i hundhuset vilket jag stoppade direkt.