https://youtube.com/watch?v=oP4HP79Sxc0

Elisabeth hade en fråga ang om medicinen skulle ändras med tanke på ADHD diagnosen, men det tyckte inte Sixten. Han berättade att vissa saker kunde bli sämre med den medicinen man använder vid ADHD som peranoiderna han redan har och bli mer psykotisk. Så han behåller den medicinering han har idag. Elisabeth hade en lapp som jag gav och sa till Sixten att läsa själv, Smirre undrade direkt vad det var jag sa att det handlar bara om medicinerna, men han ville att Sixten skulle läsa upp den för honom och det gjorde han.

Det var det här med Lars Ohlsson att han börjat gräva i det gamla igen och lägger till mycket som inte stämmer och tydligen fått tag på Lars personnummer av en nätvän. Sixten sa att det ska han inte gräva i det ska han glömma och gå vidare det är ju ett återkommande orosmoment och det är bra om vi uppmuntrar honom till att inte prata om det. Han frågade Smirre om självmordstankar han själv sa att han inte haft det på länge men att han kan bli ledsen för det som skrivs på nätet. Där var jag tvungen att gå in (vet inte om det var fel) för ett par dgr sedan hade han en sådan tanke då de lagt upp en mycket otrevlig bild på honom ag fick sagt det i alla fall. Tanken försvann ganska snabbt men han var mycket orolig och sa då att han ville ta sitt liv. Sixten lyssnade men kommenterade inte det.

Sedan tog Smirre upp det här med körkortstillstånd igen, Sixten sa klart att det får han inte. Han är alldeles för impulsiv och destruktiv. Samt att han inte själv kan se när det är olämpligt att köra.  Det här med bomben och spänna upp tråd på vägen för motorcyklar spelar en stor roll där. Sixten sa att han inte kommer tillåta honom ngt körkortstillstånd och om det ska bli överhuvudtaget i framtiden vet vi inte och då måste Smirre ha mått bra under många, många år. Han frågade också om han kan ta flygcertifikat och det sa Sixten bestämt nej till och sa att det kommer han aldrig att få. Likaså vapenlicens är helt uteslutet. Det var tydligt och bestämt vilket är bra för Smirre.

När jag skulle prata med Smirre upptäckte jag att han hade dels flaskan med Kokkolikana(innehållande morfin) samt även en kofot vid sängen. Bägge sakerna omhändertogs och överlämnades till Elisabeth.

Händelserapport skall jag skriva nu.