I Vinslöv finns en man som heter Fredrik Sahlin, han plågade ihjäl en katt på ett väldigt grymt sätt och hade filmat det och skickade filmen till mig och dessutom hånade han mig i filmen för att jag är Furrie och för att jag har Asperger.

Jag polisanmälde honom och mejlade kommunen och berättade vad han gjort. Polisen la ner förundersökningen och kommunen ursäktade hans beteende med att han är utvecklingsstörd och inte förstår bättre.

Jag vet att flera utvecklingsstörda personer tycker det är kul och häftigt att plåga, tortera och döda djur och visa upp det online och utvecklingsstörda hatar furries och hatar personer som älskar djur och hatar personer som är engagerade i djurrättsfrågor.

Jag hatar utvecklingsstörda och tycker de förtjänar en kärve bly och att man sedan kan flå dem och göra skor av deras hud som alla underbara rävar, katter och undar kunde tassa runt i och man kunde mala ner de utvecklingsstördas flådda kroppar i köttkvarnar och ge dem som mat åt rävar, katter och hundar. ^__^

Mvh: Smirre

DET KOM NÅGRA NEGAITVA KOMMENTARER PÅ HANS INLÄGG OCH DÅ SKREV HAN SÅ HÄR:

Tror inte det är fördomar jag har, jag vet att utvecklingsstörda personer har ett fruktansvärt hat mot furries och de har 0 empati för djur och finner nöje i att plåga och tortera djur. Det är utvecklingsstörda personer som går runt i stall och hagar och knivskär hästar för att sedan skylla det på oss furries och skyllar oss falskt och saningslöst för tidelag osv.

Furry fandom är en mycket fin subkultur för personer som identifierar sig med djur och just detta att personer identifierar sig med djur är ju något som sticker i ögonen på utvecklingsstörda som hatar djur och tycker att djur ska lida, plågas och dö.

Jag vill som sagt uppmana alla djurägare och furries att skaffa skjutvapen för att skydda sig själva och sina djur mot utvecklingsstörda. Jag har själv två underbara katter som jag älskar som om de vore mina barn, jag är furrie och har vänner som är furries och har vänner som är djurrättsaktivister så jag är starkt för att man ska få ha vapen för att skydda sina vänner och skydda sina djur. Jobbar dessutom på ett hundpensionat i Rävninge med hundar, hästar och katter. Så jag är som sagt starkt för att man ska äga och använda skjutvapen mot utvecklingsstörda.

Utvecklingsstörda har också pedofila tendenser och böjelser så varje ansvarskännande förälder borde skaffa skjutvapen för att skydda sina barn mot de utvecklingsstörda och jag anser personligen att alla utvecklingsstörda skulle kastreras just för att skydda våra barn!

Jag är väldigt vapenliberal och tycker att USA är ett föregångsland där man håller på att skydda familj, vänner, djur och hemmet och jag tycker det är superbra att Amerikansk militär har eliminerat Saddam Hussein och Osama bin Laden.

KRIG ÄR BRA! – STÖD USA!

=^.^=
Furry 4ever!

Tack för ordet, du får tycka och tro vad du vill men jag vet vad jag pratar om!

Mvh: Smirre