Jag vet av egen erfarenhet att miffon är saddister som
anser att det är en mänsklig rättighet att plåga och tortera ihjäl katter och andra djur och visa upp det online, de tycker normalt skoj är att trakassera, hota, förfölja och mobba furries, otherkins och theiraner för sitt nöje!

Miffon saknar totalt empati och respekt för djur
och för sitt nöje kan de ex besinningslöst sparka på hundar och katter,
hälla bensin på hundar och katter för att tända eld på dem, de anser att "päls brinner bra!"


Miffona plågar ankorna i stadens hembyggdspark genom att rycka benen av dem och stoppa ner dem i postlådor, miffona kastar in fyrverkerier och krossade flaskor till hästar och getter i hembyggdsparken och de tycker att man ska spika upp rävhonor på dörrar och göra dörrmattor av rävar osv!

Miffona på SIVO har under en längre tid i Hässleholm ägnat sig åt att plåga, misshandla och döda djuren i Hembyggdsparken
så till sist så tog kommunen bort djuren och stängde 4H,s verksamhet. Miffona hade bl.a. tagit sig in i 4H huset och skrämt ihjäl och slagit ihjäl
kaninerna och förstört barnens saker och vandaliserat. Miffona har skurit hästarna i Hembygdspaken och ryckt av alla fjädrarna på en
tupp och släpt ut den nere på Statenaområdet.


Miffona har hält bensin på en ruvande andhona och tänt eld på henne.
Listan kan göras mycket längre!

Utvecklingsstörda drivs av ett avgrundsdjupt hat mot personer som engagerar sig för djurrättsfrågor och likaså mot personer som identifierar sig med djur, dvs mot furries, otherkins och theiraner!

Från 2002 fram tills idag har utvecklingsstörda personer från SIVO
ägnat sig åt förtalskampanjer mot mig och mot furries över lag, raidat olika furrycomunitys och djurrättskomunitys och messagesboards för att visa upp extremt våld mot rävar i synnerhet och även mot katter och vargar och flera andra djur, samt skriva om hur mycket de hatar furries och hatar djurvänner samt berättelser om rävjakter osv. Lasse Ohlsson som är en extrem rovdjurshatare har från 2002-2006 skrivit fruktansvärda och lögnaktiga saker om mig på ridskolornas forum och gästböcker, förtal och lögner där han falskt och sanningslöst anklagar mig för att knivskära hästar i deras könsorgan och för tidelag osv pga att jag är furrie och är motståndare till Brittisk rävjakt. Han och de andra idioterna på SIVO förstörde Fox Power för mig och Lars Ohlsson la ut namnlistor på nätet som folk skulle skriva på där han propagerade för att jag skulle dödas och det samma om homosexuella, personer med AS och autism, furries, djurrättsaktivister och flera grupper som Lasse hatar.

Jag är inte utvecklingsstörd, men det är med största sannolikhet utvecklingsstörda personer som tänder på att se hästar blöda och som smyger runt i hästhagar om sommarnätterna och smyger in i stall osv för att knivskära hästar i deras könsorgan och sedan stå och mastuburera till att se de stackars hästarna förblöda!

Utvecklingsstörda anser att pedofili är helt normalt, rätt och riktigt
och tycker normalt socialt beteende är att onanera ofentligt mot barn i lekparker, kissa i kors med småpojkar i badhuset och att dela ut porrtidningar till dagisbarn och perverterat sex med barn är det som är viktigt i utvecklingsstördas världsbild!

Faktum är att utvecklingsstörda har pedofila tendenser och böjelser så varje ansvarskännande förälder borde skaffa skjutvapen för att skydda sina barn mot de utvecklingsstörda och jag anser personligen att alla utvecklingsstörda skulle kastreras just för att skydda våra barn!

Utvecklingsstörda hatar rovdjur och i synnerhet så hatar de rävar, vargar och lodjur - men även katter hatar de något extremt!

Utvecklingsstörda försvarar Hubertusjakter, pälsdjursfarmer, djurförsök,
tjuvjakt på fredade rovdjur, tjurfäktning och sälslakt osv!
Utvecklingsstörda anser att djurplågeri och djurförnedring är roligt!