thumbnail of estonia.jpg
thumbnail of estonia.jpg
estonia jpg
(10.46 KB, 300x168)
Fittmongot Mikael Alfred Rutger "RUNKEN" Fläskberg 750218 3614 ute i Finja, ja den feta idioten till arbetsvägrare och samhällsparasit som tror på fabler och dyrkar avgudar och till råge på allt är en jävla furry!
 
Det vidriga fettot till CP-mongolid jävla autistkossa och med en potatis som hjärna tror sig vara expert på Estoniakatastrofen!

Vi vet med stor säkerhet att det var sådana här jävla veganhippies som knarkar haldol och risperdal så de var höga som hus och som gillar att använda morötter och bananer som dildos i röven på sig själva!
 
De hade fått order från ledningen på Djurens rätt att de skulle placera tidsinställda bomber bakom bogvisiret och på insidan av skrovet på Estonia som skulle utlösas mitt i natten när de flesta passagerarna låg i sina hytter och sov och de hade kollat väderraporten att det skulle bli höga vågor!
 
Anledningen till att veganbögarna ville sänka Estonia var för att restaurangen på Estonia inte var vegansk utan serverade både kötträtter och fiskrätter!
 
De här jävla veganbögarna var inte själva ombord på Estonia men att med tidinställda bomber sänka en båt för flera miljoner och att flera hundra männiksor drunknar är helt okej för att fucking fula jävla djur ska ha rättigheter!
 
Fy fan för att leva i den här jävla furrystaten som Sverige är!😡
 
Vi stödjer Nordiska Motståndsrörelsen!
 
Sieg Heil!
Människan över djuren!
卐 HEIL LARS OHLSSON! 卐