thumbnail of sanna-text.jpg
thumbnail of sanna-text.jpg
sanna-text jpg
(123.81 KB, 693x918)
Sanna Skoglund på Hand i hand gjorde vad hon kunde för att få den rävrunkande och smällfeta autisten till att välja rätt väg, även efter att Rävbögen lämnat Hand i hand!´

Att "RUNKEN" då bara delitar Sanna Skoglunds välmenande inlägg och stänger kommentarsfältet visar ju vilket vuxet problembarn Mikael Rutger "RUNKEN" Fläskberg är!
 
En autistisk pissråtta som är fullståndigt besatt av den vidriga furryskiten och vägrar lämna denna destruktiva och farliga sekt av sinnessjuka och extremt barnsliga och verklighetsfrånvända mentalt sjuka och vidriga och ondskefulla autister som tror att de är djur och som tillika är missantroper och ekoterrorister!
 
Att "RUNKEN" är demonbesatt är uppenbart och att en exorcism av Kristi Brud - Åsa Waldau som har den kristna styrkan och kunskapen att kunna driva ut Aspergerdemonen ur "RUNKEN" och få honom att bli en normal och sund kristen medborgare som då också kan arbeta och göra rätt för sig!
 
Människojakt och pälsbögeri!😫
 
Alltså, "RUNKEN" borde inte få ha några vapen eftersom han inte gör skilnad på människor och djur och då ägnar sig åt att jaga människor och äta människokött!