thumbnail of grisbog.jpg
thumbnail of grisbog.jpg
grisbog jpg
(29.51 KB, 620x587)
Pälsbögen Rutger "RUNKEN" Widell som idag heter Mikael Westergen med personnummer 750218 3614 och telefonnummer 0451 160 50 hade sex med bonden Sture Håkanssons grisar i Gumlösa.
 
Då sprang bonden Sture Håkanssonefter kameran.

Bilderna blev bevismaterial i rättegången där pälsbögen dömdes för djurplågeri.

Bonden Sture Håkansson gick som vanligt genom skogen för att se efter sina grisar tidigt i somras. Då började hunden skälla kraftigt.

– Jag fick syn på en smällfet man med en rävsvans på sig  som stod inne bland grisarna innanför elstängslet. Plötsligt tog han av sig shortsen och stod naken nedtill. Och så hände det som jag inte trodde var möjligt, säger den bonden Sture Håkansson som hörde av sig till bonde-tidningen Torra Skåne.

Bonden Sture Håkansson blev vittne till en mängd olika sexuella handlingar som den feta och autistiska pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westerbjäff utförde med grisarna och sig själv.
Fotograferade grissexet!

 

Bonden Sture Håkansson trodde först inte sina ögon. Men så fann han sig och sprang snabbt till bilen och hämtade kameran.

– Jag tog nio bilder av den feta och vidriga pälsbögen "in action". Det var pinsamt att lämna filmen till framkallning i butiken, säger bonden Sture Håkansson.

Med bilderna som bevis dömdes senare pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren för djurplågeri.

– Han har förgripit sig på djuren på ett sådant sätt att det innefattas av djurskyddslagen. Den feta och autistiska pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren  har erkänt sig skyldig och accepterat straffpåföljden med obligatorisk kastrering och lobotomi samt elchocksterapi, säger åklagare Assar Nilsson till polisen i Vinslöv.
Väljer att tala ut!

 

För bonden Sture Håkansson har händelsen fått negativa konsekvenser. Människor i Gumlösa och pälsbögens assistenter på Tindra AB tror att bonden Sture Håkansson sprider ut rykten om den feta och autistiska pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren, skriver Torra Skåne.

Sammanlagt sex stycken av bondens Sture Håkanssons grisar blev skändade av den perversa och vidriga och smällfeta och autistiska pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren. Det skedde i hagen som ligger i utkanten av skogen några hundra meter från bondens Sture Håkanssons gård i Gumlösa socken.

Den vidriga pälsbögen Mikael Rutger ”RUNKEN” Westergren dömdes också till böter på 85.000 kronor för brott mot djurskyddslagen.