thumbnail of 474564.mp4
thumbnail of 474564.mp4
474564 mp4
(823.28 KB, 480x608 h264)
Цієї ночі СБУ провела дві успішні спецоперації, через які росіяни вже на повну скиглять у соцмережах. Спочатку в рамках спільної реалізації із ракетними військами та ВМС ЗСУ, "бавовна" завітала на полігон 167-го навчального центру у н.п. Єйськ, звідки росіяни запускають по Україні "Шахеди". Там розташований склад іранських дронів та проживають в казармах їхні оператори. На полігоні зафіксовано серію вибухів з подальшою детонацією.

Читайте також на "Цензор.НЕТ": Безпілотник атакував нафтобазу у Бєлгородській області

Згодом дрони СБУ спільно з силами безпілотних систем ЗСУ уразили три НПЗ: Афіпський, Ільський, Краснодарський. Це - ключові заводи південного округу рф, на яких, зокрема, виготовляють мазут для кораблів чорноморського флоту. Ураження цих НПЗ значно ускладнить логістику постачання мазуту - зробить її дорожчою та довшою, оскільки його доведеться доставляти з інших НПЗ.

Дивіться також на "Цензор.НЕТ": Безпілотники атакували Тамбовську область РФ: горить Платоновська нафтобаза. ВIДЕО

Також читайте: У ніч на 21 червня на території Росії БпЛА атаковано 4 нафтопереробні заводи, завдано ударів по РЛС та центрах радіоелектронної розвідки в Брянській області та тимчасово окупованому Криму, - Генштаб

"СБУ продовжує активний літній сезон "бавовн". Чи не щоночі вони "розквітають" на військових об‘єктах та на підприємствах, які є частиною російського ВПК і працюють на війну проти України. Прогнозуємо, що цей сезон буде дуже спекотним", - зазначило поінформоване джерело.

Дивіться: Третю добу палає нафтобаза "Азовпродукт" у Краснодарському краї