No banners, make a banners thread

/klpmm/ - Klaipėdos Merginu Myletojai

Jei yra merginos apie jas reikia diskutuoti!


New Reply on thread #3098
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

[Index] [Catalog] [Banners] [Logs]
Posting mode: Reply [Return]


thumbnail of 66324508-8C94-4D65-A917-11B67F6E58EE.jpeg
thumbnail of 66324508-8C94-4D65-A917-11B67F6E58EE.jpeg
66324508-8... jpeg
(1010.53 KB, 1170x2424)
Sveikuciai. Kam patinka vyresnes moteris galiu pasiulytt sia moteri is klp. Nusimano gerai savo darba daro viska ir oral be gumytes.labai maloniai bendrauja ir vieta gera  name. Su draugu likom patenkinti geriau negu ukr merginos.
Ar nebus čia ta pati durnė, kuris su vyru viename bute sėdi, o po 5 min. išveja. Baigei nebaigei -  tavo reikalas.
Teko ir man isbandyti. Visai neblogai. Man patiko. Kaina be anal 130 Su 150  1 val leidzia kelis kartus. Oral be gumytes daro.
Spėju, čia pati Simona komentarus apie save rašo. Bjauri, nemandagi, skubina, o gretimam kambarys diedas sėdi ir tavo koridoriuje striukių kišenes tikrina. Nemalonūs du sutvėrimai.
Čia ne simona. Mūsų visų mylima Simona, išplaukė į platesnius vandenis! Dabar savo tarpkojį siūlo Vilniaus, ar Kauno eržilams. Klaipėdoje jos jau niekas nerūreno matyt...
Šita moteris tai super, kelis kart buvau, nė kart nenusivyliau.
Taip ji vyresnė nei tos 20 kur importuotos bet UCH! 10/10
Faina pute pas ja. Lupos dideles grazios. Skanu jai lazyti. Labai aimanuoja,  Daro.🌧️ Man tai ji 👍
Galit kas daugiau pakomentuoti ar ji siaip prisiziurinti moteris? Nesat kazko pasigave pas ja kas daugiau einat? Oral ji daro deepthroat kad taip giriat ar kas ten taip gerai? Aciu!
Daro ji viska, maloniai bendrauja, neskubina, igudziai irgi labai geri, kaip kas jau minejo kad aimanuoja kiek keistai bet vistiek geriau nei kaip koki zombe begarse. Pasigaves nieko nesu nei nuo jos nei kitu, guma privaloma, ne vaiku darzelis, kepure uzsidek vien del saves.
Teko ir man prieš metus pas jos apsilankyti. Priėmė šiltai, sakė jaustis kaip namie😃 sexas 8/10, BJ 6/10 bent jau pagal mane.bet vis tiek rekomenduočiau ir dar manau pats kada vėl ją aplankysiu.
Nėra to jos vyro, jis furistas berots, kai būna Lt sakė abu smaginasi, o šiaip tai ji viena. Namas achujienas, privačiai viskas, priima maloniai. Jokios apgavtstės, nebijok😃
Nezinau kaip kitiem, man tai eme iki galo kiek tilpo, springdama. Siaip sakau kas nera prates prie dirbanciu merginu tai manau pas sita geriausiai varyt, draugiska, gerai nuteikia, ir servisas kurio nesigaili ypac lyginant su kitomis
Pagaliau ir as aplankiau. Variau per visus galus ant galo nurijo. Super , likau patenkintas. 👍
Tie kurie svaista ir prisigalvoja kad ji gera jus gal nesvaikit ;) Sita kurva yra pati blogiausia pas ka galima patekt. Pilna atsiliepimu apie sita simona.  Kas norit sugadint nuotaika sau ir ismest pinogus pirmin nenusivylsit;)
Gal kas žino jos adresa Karklėje kur jinai yra atsistojusi? Kaip ji iš veido ir figūros atrodo? Ar jinai pakaifuoja bent kiek?
Pagaliau ir aš apsilankiau. Labai karšta moteris. Matosi, kad tikrai mėgsta savo darbą. BJ labai geras 10/10, seksas gal 8/10. 
Aimanuoja tai tikrai keistai. Pradeda rėkauti kartais :D
Namas geras, aplinka gera. Tikrai nepalyginsi su ukrainietėm.
Super ciulpike, gerai moka ciulpti su burbuliukais. Patatariu isbandyti.👍 jos tel +37064566960
Teko ir man apsilankyt. Absoliučiai nieko blogo negaliu pasakyt. Priėmė šiltai, draugiškai. Kūnas tikrai dailus ir lankstus. Manau, tapsiu pastoviu lankytoju.
bet jai apie 50 kaip gali gerai atrodyti pas mane boba 34 buvo jau sunesiota papai sutine ir taip toliau ....
Čia ji pati, arba jos suteneris komentarus rašo. Stilius vienodas. Nė prie vienos nėra tiek daug teigiamų komentarų. Jeigu čia Simona, tai ji siaubinga.

Post(s) action:


Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:


59 replies | 3 file
New Reply on thread #3098
Max 20 files0 B total