No banners, make a banners thread

/klpmm/ - Klaipėdos Merginu Myletojai

Jei yra merginos apie jas reikia diskutuoti!


New Reply on thread #3359
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

[Index] [Catalog] [Banners] [Logs]
Posting mode: Reply [Return]


Domina ir mane. Bandziau pora kart skambint,bet kaip i siena. Gal ji nauju net nepriima? Kalba tik rusiskai?
Buvau pas Dinara porą kartų. Ji gal tokia rimtą labai primeta. Pats masažas geras, toks labiau medicininis, išmaigo neblogai visai. Dar paklausia, gal skaudą nugarą kur. Toliau pradėjo pirštais glostyti kiausius ir tarpvietę. Paprašė, kad pakelčiau užpakalį, atsistočiau račkom. Tada numasažavo mikį iki laimingos pabaigos, vis paglostinėdama kiaušius, tarpvietę ir anusą. Sukišo pirštuką į išange pora kartų. Masažavo nuoga krūtine, su aptemtais šortukais. Papai gražūs, bet jų paliesti neleido. Buvau senokai, dabar gal kas ir pasikeitė.
Atsimenu buvau gal prieš metus skambinęs tai nekalba nei kiek, nei angliškai, nei lietuviškai, ko pasekoje nieko ir nesužinojau... kuriam rajone ar gatvėje Kaune/Klaipėdoje ji randasi?
Senokai buvau aš.. pirma kartą masažavo iki pusės nuoga. Gerai pamenu, dideli gražūs papai. Antra kart gal jau nebe. Lyg tai buvo su tokia plona, trumpa maikute-liemenėle. Bet benįdrai paemus, kaip erotinis masažas tai šiaip sau. Erotikos ten tik kad nusmauko į delniuką račkom pasistačiusi. Išeini tuščiais kiaušiniais.

Post(s) action:


Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:


7 replies | 1 file
New Reply on thread #3359
Max 20 files0 B total