No banners, make a banners thread

/poland/ - Po Land

Teletubbies

New Reply on thread #817
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

Index | Catalog | Banners | Logs
Posting mode: Reply [Return]

>>/855/
> @mileklasz
> 3 months ago
> CO JEST z Mikołajem R byłem w szpitalu w Białymstoku 3-4 lata temu. Pamiętam że chwalił się pisaniem maili do policji np. że do szkoły przyjdzie zakapturzony mężczyzna i będzie strzelanina w jego szkole. Mówił też mega skomplikowane rzeczy o hakowaniu których nie rozumiałem np. o haszowaniu haseł czy coś takiego. Opowiadał o tym jakby się urodził z tą wiedzą. Miał też konto na Facebooku tam gdzie codziennie postował o tych psychotropach i jak jest źle. Kliknąłem ten film bo właśnie przypomniał mi się ten ziomeczek ale nie byłem pewien że to on. Dopiero po imieniu i miejscu zamieszkania i zdjęciu byłem absolutnie przekonany że to on. Wiedziałem że w internecie robi coś nielegalnego ale że nie na aż taką skalę. Ze względu na poszanowanie jego anonimowości nie chcę udzielać dalszych informacji, jedynie mogę powiedzieć że był furasem. 

> @Cyhchcc
> 3 months ago
> a masz link do tego facebooka albo jego nazwisko? mozliwe ze jestes jedyna osoba posiadajaca takie informacje co by bylo super uzupelnieniem do filmu 

> @mileklasz
> 3 months ago
​>@Cyhchcc niestety to było dość dawno temu i nie mam dostępu do tamtego konta na Facebooku i niestety nazwiska też nie pamiętam

> @warsiczka
> 1 month ago
> @Cyhchcc to moj współas, nie warty zachodu
https://www.facebook.com/profile.php?id=61576928686747
Julia Górak
ostatni post 22 października

https://www.facebook.com/profile.php?id=61581637348876
Łukasz Wasilewski
ostatni post 22 października

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556445591979
Mateusz Koczarski
mieszkam na neustadt 23 w miescie wilster w niemczech i lubie popelniac art 224a kodeksu karnego!!!!!
może on sam zgłosił się na policję?

https://101010.pl/@marcinnowak2080/115275724082954425
> 27 wrz 2025
> Wiesz jakie problemy mam przez te wszystkie akcje? Nie mogą mnie aresztować bo nie mają dowodów, ale czasami podjeżdżają i atakują mnie falami radiowymi. Czuję, że atakują mnie jakieś siły, nie wiem dokładnie co to jest.
> Gdyby to była psychoza to by leki przeciwpsychotyczne pomogły. A nie pomagają. Benzodiazepiny odstawiłem bardzo powoli
 >>/855/
> a może konto było założone na Marcina Nowaka, a nazwisko zostało zmienione dopiero przez CBZC po aresztowaniu?

> tak zrobili z adminami ToRepublic, poustawiali im prawdziwe imiona i miasta

nie wierzę że tak zrobili, przecież to włamanie na konto, to jest nielegalne

>>/883/
ja też byłem atakowany falami radiowymi przez służby wywiadowcze, ale w przeciwieństwie do nowaka nie zrobiłem tego co oni chcieli, żądali
 >>/824/
> nadal wierzycie w bajeczkę o fałszywym vendorze?
to powiedz nam jak było ptysiu? bo widze ze ty taki Rambo jestes?

>>/904/
> ale w przeciwieństwie do nowaka nie zrobiłem tego co oni chcieli, żądali
a co nowak zrobił?
Początki w IT / Początkujący programiści
Public group

Mikołaj Rode
July 21, 2025

> policja z centralnego biura zwalczania cyberprzestępczości, próbuję mnie przekonać, że wystarczy krótsze hasło

Mikołaj Rode
July 22, 2025

To znaczy, najpierw miałem zapisane w telefonie i po prostu przepisywałem. Po jakimś miesiącu weszło w pamięć zwykłą i mięśniową
Hej, mam pytanie To tylko kwestia czasu kiedy komputery kwantowe będą używane do łamania haseł Czy moje hasło jest wystarczająco bezpieczne, by uchronić się przed tym?
Hasło składa się z
- ponad 120 znaków (losowych, żadnych słów, wygenerowane przez pwgen)
- a-z
- A-Z
- 0-9
- niektórych znaków specjalnych
(tak nauczyłem się go na pamięć i mam w pamięci mięśniowej, tylko problem jak wpiszę jedną literkę, źle to wszystko od nowa trzeba wpisywać)
 >>/1235/
Kwantowe komputery będą używane w kryminalistyce dopiero od 2035 najwcześniej, bo używanie ich jest drogie i nie opłaca się, by złapać jakiegoś gagatka co alarmy wysyła. Na pewno dotego czasu jakiś transwestyta z US wymyśli protokół, który zapobiega ataków z KW. Nie ma się czym martwić, do tego czasu rozpierdolisz Distro 40 razy, i spowodujesz, że dane będą nie odwracalnie zniszczone.
 >>/1240/
> Kwantowe komputery będą używane w kryminalistyce dopiero od 2035 najwcześniej, bo używanie ich jest drogie i nie opłaca się, by złapać jakiegoś gagatka co alarmy wysyła. Na pewno dotego czasu jakiś transwestyta z US wymyśli protokół, który zapobiega ataków z KW. Nie ma się czym martwić, do tego czasu rozpierdolisz Distro 40 razy, i spowodujesz, że dane będą nie odwracalnie zniszczone.
tak
ale tamten post to Mikołaj Rode napisał na facebooku 21 lipca 2025
dla doświadczonych czy dla tych co chcą wyłożyć kasę większą niż na proxy, czy nie lepiej kupić thinkpada (lub inny szpej który wspiera coreboot) za skromna kwotę, wgrać coreboot (żeby wyjebać intel ME), wykastrować z głośników, mikrofonów, dysków, itd
a system odpalać w wersji live z pendrive'a a na nim wirtualke z whonixem

oczywiście ważne w swojej wywrotowej by było dbanie o opsec i nie chwalenie się faktem że się jest ćpunem jak ten gagatek mikołaj rode
 >>/1249/
Bez sensu jest się pierdolić z kompilowaniem tego badziewa w Archu Jak polska policja ma problem z dostaniem logów od VPN-u typu NordVPN i Opsecowym majlem takim jak gmail czy ten co używał ten niedojeb z kadłuba. Strata czasu i rzecz dla schizofreników. Złoty standard to LUKS debian, KVM i Whonix nic więcej nie potrzeba.
 >>/1254/
Na każde wystarczy Iphone i Mullvad. Używam Whonixa nie po to, żeby być anonimowy, bo tak naprawde Tor mało się rózni od VPN-ów. Tylko po to, żeby mnie nie zdeanonimizowali przez wysłanie zdjęcia z mallware jak tamtego gościa co używał tailsa, by extortować dzieci na facebooku.
 >>/1257/
Dane jakie dostają służby są publicznie dostępne przez to, że był taki czas mniej więcej rok czy dwa lata temu, że każdy po uiszczeniu opłaty 50 dollarów w XMR jakiemuś typkowi na tg otrzymywał dostęp do Govmaila, na którym mógł wysyłać maile EDR. Okazało się wtedy, że takowa osoba dostaje jedynie Username, hasło, Mail i IP użytkownika.
 >>/1259/
w poważnych sprawach nikt nie wysyła govmaila tylko pojawia się osobiście w siedzibie i pada propozycja "albo dajecie dane użytkownika o nicku XXX albo zabieramy wszystkie serwery"

tak było kiedyś z Telegram, przed 2024 wydawał dane 1 osoby rocznie
 >>/1265/
Telegram nigdy nie był w założeniu komunikatorem prywatnym, na starcie nawet nie miała opcji szyfru E2E. Mullvad za to był stworzony z myślą o prywatności w internecie, poza tym serwery są peer reviewed, że nie trzymają danych, a cały daemon ma jakieś 400 linijek kodu o ile pamiętam.
 >>/1263/
> Od mullvada jest niemożliwe dostać IP użytkownika, każdy kto się z tym nie zgadza jest albo purystą Tora, albo idiotą.
cwaniaczku od 911.re też przez długi czas nie można było dostać a potem admin miał mocną wizytę w Signapurze na zlecenie "Polish and German LEA"
 >>/1336/
źródło to temat "Słynny bomber zatrzymany" na forum Cebulka

ktoś wrzucił link do konta https://www.facebook.com/IOnlyUseMonero

to jest drugie konto zatrzymanego Mikołaja Rode podejrzanego o bycie marcinnowak2080

na tym koncie nie używa prawdziwych Mikołaj Rode tylko zmyślone Ignacy coś tam

posty że jest bi i jest w związkach z dziewczynami (trans)

też posty związane z lisami, Tor, Monero
Ignacy Legoshi
18 friends
Użytkownik Whonixa, Tora i Monero.
Znam się na psychofarmakologii i Linuxie.
Jestem Bi 🏳️‍🌈
Białystok

Polecam najlepszą prywatną kryptowalutę - Monero (XMR)

Dziękuję Alexa Dabrowska za zrobienie mi profilowego! ^^

In a relationship
December 5, 2023
Alexa ❤

W związku z: Olek Sz
April 2023

Ignacy Legoshi
Olek Sz Kocham Cię ponad życie~
post z listopada 2023

dodam, że 20 grudnia będę miał 18stke i wtedy od razu leci pozew sądowy na Marczak
mam nadzieję że dostanę odszkodowanie a Marczak zakaz wykonywania zawodu
Na pewno najlepszy lekarz w tym szpitalu, oczywiście na wypisie nie dostane recepty na Lorafen 2,5mg
ale czy to ważne jak bezproblemowo mogę zdobyć klonazepam i każdą inną benzodiazepinę? Tylko ważne dla mojego portfela...

sie kurwa okazalo jak bezproblemowo

Post(s) action:

Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:

65 replies | 3 file
New Reply on thread #817
Max 20 files0 B total