a random turul banner

/turul/ - Turul

teadélután & aranyos kislányok

New Reply on thread #16936
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

Index | Catalog | Banners | Logs
Posting mode: Reply [Return]

>>/17859/
 >>/17866/
 >>/17869/
Valaki tényleg unironikusan posztolja ezeket az agyrohasztó videókat? Van fiatal képtáblatársunk vagy harmincas örökgyermőtt leli örömét ezekben?
Bent mielőtt kussoljál bezzegazénidőmben nagypapi. Én is néztem kikapcsolódásként agyfasz tartalmakat, de azokba legalább munkát fektetett valaki nem csak AI moslék prompt volt és/vagy rátátogás.
 >>/17903/
Notáltam itt  >>/17890/  >>/17897/ legalábbis azt hogy van.
Bemelegítő kapunak is hívjuk (warmup gate). Kell X mennyiségű posta (alapértelmezett: 3) ahhoz hogy médiát postázhasson az ember. Linkekkel hasonló a helyzet (kivéve gyakori oldalakkal, mint a tecső).
Anti-spam intézkedés. Egy másik táblán kérték a saját problémájuk megoldására. Opcionális, TáblaTulajok tudják finomhangolni, akár kikapcsolni.
thumbnail of wooden-spoon.mp4
thumbnail of wooden-spoon.mp4
wooden-spo... mp4
(4.34 MB, 576x958 h264)
 >>/17920/
Amelyiknek nem szabad kenyeret adni. Leginkább egyiknek sem.

>>/17926/
Ambivalens érzelmeim vannak evvel kapcsolatban.
Egyrészt tök megalázónak tűnik, szerencsétlen kutyák fel se tudják fogni. A gazda kihasználja, hogy szeretnek futkározni vele, azért, hogy nézőszámot növeljék. Olyan, mintha értelmi fogyatékosokból csinálnák bohócot.
Másrészt tök vicces és jól néz ki, és úgy tűnik a kutyák élvezik.
 >>/17936/
Feketerigó pár költ nálunk az egyk sűrűbb bokorban. Két fiók berepült hozzánk. Minden összefostak. Az egyik nekirepült az ablaknak fél órát ült a padlón utána. Utat csináltam neki, hátha kitalál, de végül megfogtam és kivittem. A kezemből rögtön felröppent egy ágra, alighogy egy kicsit lazábban fogtam. De utána megint csak ott ült estig. Utána nemtomm, reggel már nem láttam. Leesve sem, sehol, remélem minden oké.
 >>/17937/
Sajnos elég törékenyek az üreges csontjaikkal. Földön talált fiókára úgy tudom az a tanács, hogy békén kell hagyni, és a szülei majd összeszedik. Úgy emlékszem, hogy nem árt, ha kicsit arrébb rakod. Remélhetőleg csak arra várt, hogy érte jöjjön mama vagy papa és azóta is vidáman fossa össze mások lakásait.

Post(s) action:

Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:

514 replies | 442 file
New Reply on thread #16936
Max 20 files0 B total