a random turul banner

/turul/ - Turul

teadélután & aranyos kislányok


New Reply on thread #3162
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

[Index] [Catalog] [Banners] [Logs]
Posting mode: Reply [Return]


Volt két poszt egy-egy törött képpel a többi között. Szelektíven sajnos nem tudom lesikálni őket, így a teljes posztok ugrottak. Itt vannak azok az imázsok amelyek rendben voltak. Fel lehet tölteni a másik kettőt is.
 >>/4152/
Biztos található kifogás. Meg kell próbálni kérni. Kíváncsi lennék, hogy végcsatornán lörköl valaki, aki rajzol. Azt tudom, hogy van rajzbuzi tábla skiccekkel.
 >>/4186/
Aranyos, de azért ez már távolabb áll az eredeti koncepciótól. Itt nem a lány olyan mint az eredeti állat, hanem a kezében tart egyet ami az eredeti gesztusait mintázza.
Ez is jó, de nekem jobban tetszik, amikor az állatfüles lány van olyanra, hasonló pozícióban megrajzolva mint az eredeti képen az állat.
 >>/4611/
Az a sólyom vagy mifene lehetett volna tiltakozóbb, így max bosszús, de rezignált.
A macskás súpolt.

 >>/4612/
Baglyos aranyos. Lehet küldeni sütőrostély ismerősöknek.
 >>/4613/
A kígyászölyv reakciója stimmel, viszont a varjú túlságosan boldognak tűnik ahhoz képest hogy minden bizonnyal épp az életét kockáztatja a fészke védelmében.
 >>/4614/
Szerintem nem. A madár kicsit félrebillentett fejjel, tátott csőrrel, úgy néz ki, mintha mondani akarna valamit, meg inkább meghökkent mint irritált. A rajzon meg tipikusan "annoyed" arckifejezés van, és a rajz egészében inkább egy animés trope-ot fejez ki, ahol az egyik személy idegesítően vidám és élénk, míg a másik ettől fortyog magában (aztán ez eszakálódhat egy olyan jelenethez, hogy emez leordítja a másikat, aki aztán nem érti, hogy amannak mi a baja).
 >>/4616/
Innen van a kép, lehet másik volt az eredeti:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-4202896/Black-crow-circles-eagle-lands-HEAD.html
 >>/4617/
Egyedül ezen a képen hasonlít:
https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/02/08/08/3CEABE8600000578-0-image-a-50_1486543050841.jpg
https://www.artstation.com/nisp_art/albums/5105663

Vajon arcátlan lenne minden releváns képét ideposztolni?
 >>/4972/
Képzeld el hogy végre összeszeded a bátorságodat hogy megkérd a kezét, bár tudod, hogy úgyis igent fog mondani, letérdelsz, felteszed a nagy kérdést, erre eláll a lélegzete és elkezd hebegni-habogni hogy "n-n-n-...", veled meg elkezd forogni a Föld és tudatosul benned hogy ennyi volt, Arai-san sose lesz a feleséged, nem is szeretet, hiábavaló így az életed, mire végre sikerül kinyögnie hogy nanoda.
 >>/5692/
Az a macska inkább ilyen "remélem ez lesz az a pohár amelyik végre megöl" de az anime meg "vágyom erre az éltető nedűre".
A bug ki lett javítva, tesztelve, már nem lehet többet törölni. Az OC megmentésén még agyalunk, talán van rá mód.
 >>/5803/
A baj az, hogy van egy masszív mennyiségű filekupac, és nem lehet tudni, mi melyik táblán volt, mivel ugye ez a kapocs lett megszűntetve a törlés által. Egyesével átnézni minden képet lehetetlen.
 >>/5803/
Nincs bekap.
Ez úgy működik, hogy amikor feltölt valaki egy képet, az bekerül az adatbázisba (jobban mondva a hash a fájlról, maga a file egy könyvtárba megy, átnevezve). Amikor a posta betöltődik (ami szintén az ab-ba kerül be először), akkor az ab-ből szépen beillesztődik az elérési út (ami a könyvtár elérési útja + hash). Amikor törlünk egy postát, akkor a posta törlődik az ab-ből, de a kép megmarad a könyvtárban, a hash az ab-ban.
Ha valaki újra feltölti ugyanazt a képet (ugyanaz a hash) akkor megint ugyanaz az elérési út illesztődik be az új postába. Gyakorlatilag a feltöltött kép nem jut el a háttértárra, ha jól értem feltöltés közben generálódik egy hash róla, ami ahogy az adatbázisba kerülne, a motor érzékeli a redundanciát, és csak szimplán megtartja a már meglévő fájlt, és "elejti" az újat.
Egy adott képhez több tábláról mutathat egy-egy posta. Ha minden tábláról törlődik az összes posta, amiben megjelenik a kép, akkor az a file árvának fog számítani, de még ekkor sem feltétlenül törlődik, azonban a kétpábla motornak van egy beállítása, ami automatikusan eltávolítja az árvákat egy idő után.

 >>/5808/
Most dolgozom valamin, ami segíthet. Mikre van itt szükség? Az animésített állatok, és a találd ki az animé karaktereket?
 >>/5817/
Kösz, Anon!
https://web.archive.org/web/20230117135913/https://endchan.net/turul/catalog.html
Innen vissza lehet nézni, hogy melyik kép melyik posztnál volt beágyazva. Azért katalógus, mert esetleg a többi fonálban is lehet találni elveszett képet, ha kell.
 >>/5820/
Nem. Fel kell tölteni őket újra. Illetve nem kell, csak lehet.
A posztokat tudja a BO szerkeszteni, de csak a szöveget. Meg spoilerezni a képeket. De hozzáadni nem tud.
 >>/5821/
Értem. Végtelenkislányon a BO tudott képet is feltölteni és tudta szerkeszteni a postát html-ként. Ezek szerint itt akkor nem. Hát így jártunk.
 >>/5822/
Ha ez az ára hogy ez a hely ne válljon olyanná mint infini, akkor kész vagyok fizetni. Ha jól tudom oda pillanatnyilag a felhasználók se nagyon tudnak feltölteni képeket.
Megpróbálhatnánk reprodukálni a szálat nulláról és törölni a régit. Nem túl elegáns megoldás, de hasonlóan nézhetne ki.
 >>/5823/
Allah őrizz, hogy olyan legyen! De hogyan jön ehhez a BO jogköre? A postázók miatt lett olyan az oldal amilyen. Mindegy is, itt nincs utólagos szerkesztési lehetőség. Ezzel kell együtt élni. Legalább tudjuk, hogy nem a táblatulajon múlik a dolog, ő szíve szerint segítene helyrehozni amit valaki gátlástalanul szétbarmolt. Bizonyos szempontból még dicsőség is a táblának, hogy célponttá váltunk az aktivitás miatt, top x céltábla. ^^
 >>/5822/
Tudott ilyet? Ott a fordított probléma volt, a képek vesztek el, de a helyük megmaradt, és mivel ugyanígy hash szerint voltak, újra lehetett posztolni őket máshol és akkor a régi helyen is megjelentek.
 >>/5824/
> De hogyan jön ehhez a BO jogköre?

Mivel a jelen állás szerint nincs egyszerű, univerzális megoldás a fileok visszaállításra, gondoltam megkérdezem, hogy BO vissza tudná-e szerkesztgetni postonként. Mint kiderült, ez se járható út, ezért javasoltam hogy építsük újra a thread képmását, eközben egy másik Anon enyhe cinizmussal fűszerezeve fanyalog pár vélhetően fundamentális funkció hiányán.
thumbnail of edit_post.jpg
thumbnail of edit_post.jpg
edit_post jpg
(200.39 KB, 1080x1001)
 >>/5825/
Rosszul emlékeztem, html szerkesztés nincs, csak hozzászólás módosítás, képfeltöltés lehetőséggel.
Lényegtelen, mert más a két eset. Ott csak a képek törlődtek,a beágyazás megmaradt a postákban. Ezért újra feltöltéskor a meglévő hash miatt újra ott volt a fonálban a kép. Itt viszont a postákat módosította az exploit, onnan törölte a teljes hivatkozást. De már így is sok az offtopic.
 >>/5826/
Félreértettük egymást.
> Infinity BO lehetőségeit említettem meg, összehasonlításként
> Ha ez az ára hogy ez a hely ne válljon olyanná mint infinity - válaszoltad
> De hogyan jön ehhez a BO jogköre? - kérdeztem.
Azt hittem, hogy arra akartál utalni, hogy az ottani táblatulajok miatt lett szar az az oldal. Ezért kérdeztem vissza. Valószínűleg elbeszéltünk egymás mellett.
Közben kiderült  >>/5827/, hogy rosszul emlékeztem, ott sem volt html szerkesztés, csak megjelenítés a posta alatt és a kép-vagy fájlfeltöltés sem pótlásra való, hanem törli, lecseréli az előzőket.
 >>/5828/
Ja, táblatulajokkal nem volt probléma, úgy nézem nem interferálnak, ameddig nem feltétlenül szükséges, néha még új flag-ek meg bannerek is felkerülnek. Az ottani turul táblával se volt baj, többnyire ugyan olyan volt, mint itt.

Post(s) action:


Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:


156 replies | 55 file
New Reply on thread #3162
Max 20 files0 B total