a random turul banner

/turul/ - Turul

teadélután & aranyos kislányok

New Reply on thread #4451
X
Max 20 files0 B total
[New Reply]

[Index] [Catalog] [Banners] [Logs]
Posting mode: Reply [Return]

>>/7749/
Egy tradícionális japán népmeséről készített festmény, ami életre kelt csak azért, hogy a grafit és vízfesték pajkos táncának mézédes melódiájával szórakoztassa a nézőt. Ha még nem láttad, nézd meg. Nem akarod megnézni? Mi van, utálod magad? 
Nálam nagyon ritka az, hogy le tudok ülni egy 2 órás játékidejű előadásra anélkül, hogy ne néznék néha az órára, hogy mikor lesz vége, nos, ez a kaland egyike volt a ritka kivételeknek, mindezt úgy, hogy se pörgős akció, se bonyolult konfliktusok, csak egy melankólikus tündérmese, de annyira gyönyörűen és igényesen kivitelezve, hogy a puszta minőség, és a feltételezett benne lévő munka könnyekre fakaszt.
thumbnail of uzu.jpg
thumbnail of uzu.jpg
uzu jpg
(167.83 KB, 800x640)
Uzimaki
Kicsit közelebb volt a mangához, mint a film verzió volt, de ahhoz képest, hogy mennyi ideig készült, nem sikerült kiemelkedőre. Lehet hogy a forrás tette túl magasra a lécet, de nem volt akkora élmény mint amire számítottam.
thumbnail of wallpaper.jpg
thumbnail of wallpaper.jpg
wallpaper jpg
(948.09 KB, 1280x1024)
thumbnail of cco808.jpg
thumbnail of cco808.jpg
cco808 jpg
(224.95 KB, 1283x1026)
 >>/7737/
Oké. Bevégeztem.
Három karakter, három történet. Az elősztori alapján (le kell dolgozniuk a büntetésüket) akár több epizódot is gyárthattak volna. Miért nem tették?
A sztori szolid.
Tetszik, hogy mivel okostelefonok előtti korszakban készült, nincs okostelefon derivatíva előrevetítve a jövöbe.
Ami nem tetszik, hogy a város halottnak, üresnek tűnik. Bármikor amikor egy jelenet játszódik odakinn, mutatják az utcákakat, nincs forgalom, nincsenek járművek, gyalogosok. A légtér is üres.
Összességében jó a benyomás.
 >>/7772/
Sajnáltam én is, hogy nem volt több rész, igazából vártam volna hogy lesz egy nagyob arc ahogy a karakterek valahogy megszabadulnak/teljesítik a szerződésüket.
 >>/7784/
> aktuálisan futó
Más is szarik bele, úgyhogy ne zavartasd magad!
 >>/7785/
Ez viszont kettősmércének tűnik. Nem emlékszem, hogy bármikor is szóvá tetted volna, hogy az aktuálisan futó még be nem fejezett mangát itt beszélik ki, fossák tele vele a fonalat pár havonta.
 >>/7844/
Nem, dehogy. Sónen könnyed sci-fi és horror tematikával, kicsi romcom beütéssel. Nem kell tőle világmegváltást várni, de jól néz ki és szórakoztató.
 >>/7784/
 >>/7836/
 >>/7844/
 >>/7848/
Nem tudom mi ez, de amennyi eljutott hozzám az alapján most előre megmondom, hogy hatalmas klisé és a végén majd kiderül, hogy Okarun végig az a srác volt illetve még annál is olyanabb mint Momo ideális pasija az úgynevezett herceg a fehér lovon, aki végig ott volt a szeme előtt mellette.
Jól tippelek?
 >>/16755/
Eleinte kicsit vonakodtam megnézni ezt a sorozatot, mert attól tartottam vagy nem fogja megütni a szintet amit a körülötte lévő felhajtás miatt várnék, vagy ha igen, elkaszálnák egy évad után.
Utólag azt mondom, minden percet amit ennek a nézésével vagy megbeszélésével töltöttem duplán megért, és hála az égnek lesz második évad is..
 >>/16780/
Egy órás játékidő, de elég volt annyi, hogy a padlóba döngöljön a drámával. Úgy tűnik a szereplőkön kívül a készítők is rajzmániások, legalábbis ez érződik a stíluson.
thumbnail of slide-lilycat.jpg
thumbnail of slide-lilycat.jpg
slide-lilycat jpg
(85.26 KB, 960x380)
Lily C.A.T.

Ha tetszett a Nyolcadik utas a halál, és A dolog, ha rajongsz a kínai mesékért és a '80-as amerikai akció-horror erőszakért, egy órát szánj az életedből erre a mesére, tecsőn elérhető akár MOST!
Egy klasszikus űrhorror történet tipus, ahol a nem kifejezetten kompetens, feláldozható csapat tagjai a saját hajójukon elszabadult biológiai veszélyt próbálják túlélni, miközben bizonyos háttérben húzódó intrikák miatt egymásban sem bízhatnak.
Eszedbe juthat, hogy ezt a sztorit láttad már valahol, és valóban, a történet nem tesz semmi újat az asztalra, viszont a karakterek okfejtései a hibernációban töltött időről ismét egy új perspektívát tárnak a néző elé, minimális filozófiai töltettel színesítve egy élvezhető akció-horror mesét.
 >>/7699/
Egy kissé megkésve, de úgy látom még így is elsőként megemlítve. Szóval új fejezet, régi érzések. Egyik szemem sír, a másik nevet. Még mindig lebegtetve a kimenetelt de mindent összevetve jó fejezet volt. Bár egy kicsit majdnem erőltetetten előrántottnak érzem a megoldást. Másfelől Tsukushi ismét ördögien szemét volt, mert evvel a lejárati idővel gyakorlatilag értelmetlenné tette egy bizonyos illető korábbi cselekedetét. A Reg-hez kapcsolódó történetszál is érdekesnek ígérkezik. Viszont már kezd elegem lenni egy másik illető ábrázolásából. Tsukushi kezdi túlzásba vinni. Eleinte még elfogadtam magamban, hogy ez egyfajta titkolózás, de hogy a legkomolyabb helyzetekben is így jelenik meg, az már kezd egy kicsit sok lenni számomra.
 >>/16805/
> egy kicsit majdnem erőltetetten előrántottnak érzem a megoldást
Talán, de megmagyarázható a történetvezetés alapján.
Engem még amiatt fogott el rossz érzés, ahogy fogadta.
> Tsukushi ismét ördögien szemét volt
Eléggé. Egyik drámából visz a másikba.
> történetszál is érdekesnek ígérkezik
Én is kíváncsi vagyok mi történt és hogyan került a kék cucc oda ahol most van.
> Tsukushi kezdi túlzásba vinni
Értem mire gondolsz. Én még mindig tartom azt, hogy valami állhat a háttérben. Figyeld csak meg az arcát és a reakcióit amikor valaki elszólja magát. Egyébként én kedvelem így is, de azért jót röhögtem a felbukkanó mémen is. Gondolom te is láttad a FINAL képet. És a beleharap mindenféle dolgokba is jópofák.
 >>/16807/
> megmagyarázható a történetvezetés alapján
Magyarázható, de ez eszembe juttatott egy másik problémás dolgot. Ha valóban akkora az időeltolódás, akkor annak a bizonyos illetőnek a korábbi viselkedése így utólag tán kissé erőltetett, mert maximum pár napot kellett várnia a visszatérésre. Remélem Tsukushi nem esik bele valami hibába emiatt.
> amiatt fogott el rossz érzés, ahogy fogadta
Riko elképzelése szépen leírja a valószínű érzéseit.
> Egyik drámából visz a másikba.
Hát igen, tovább robog az érzelmi hullámvasút. Nagyon megkedveltem őket és akkor most meg jön ez...
> kíváncsi vagyok mi történt és hogyan került
Nyílnak a kérdések, valóban. Az is érdekel, hogy mikor* történt ez és, hogy milyen állapotban van az adott személy.
> valami állhat a háttérben. Figyeld csak meg az arcát és a reakcióit amikor valaki**
Igen, én is emiatt reménykedem még.
> azért jót röhögtem a felbukkanó mémen
Persze, de pont a memésedés miatt mondtam, hogy kezd egy kissé sok lenni már a számomra.

Post(s) action:

Moderation Help
Scope:
Duration: Days

Ban Type:

New Reply on thread #4451
Max 20 files0 B total